Koristen namig: Zaradi prezračevanja prostorov je na šoli precej hladno, zato se zares toplo oblecite. Prvi dan pa morate s sabo imeti tudi malico.

 

Drage dijakinje in dragi dijaki!

Letošnje novo šolsko leto začenjamo v sredo, 1. septembra 2021, ob 7.50, za dijake 2., 3. in 4. letnika, ob 8. uri pa za dijake 1. letnika (ki se zberejo v parku pred šolo). Prva ura bo namenjena srečanju z razredniki, kjer se boste seznanili z urnikom in ostalimi nujnimi informacijami. Po razredni uri se bo za vse razrede začel redni pouk, zato imejte s seboj kakšen zvezek in pisalo.

Pouk bo potekal po modelu B, ko ste v šoli lahko vsi dijaki, a v matičnih učilnicah. Razpored teh je naslednji:

1.a – učilnica številka 5

1.b – učilnica številka 7

1.c – učilnica številka 8

2.a – učilnica številka 1

2.b – učilnica številka 10

3.a – učilnica številka 2

3.b – učilnica številka 3

4.a – učilnica številka 4

4.b – učilnica številka 6

Za vstop v učilnice 1, 2, 3 in 10 uporabljajo dijaki kletni vhod iz parka, za učilnice 4, 5 in 8 kletni vhod iz parkirišča za šolo, za učilnici 6 in 7 pa glavni vhod iz parka. V šolo pridite, če ste povsem zdravi (zato vam priporočamo samotestiranje z brezplačnimi testi, ki jih lahko prevzamete v lekarnah), prosim pa vas, da dosledno upoštevate tudi vsa priporočila in navodila NIJZ v zvezi s preprečevanjem okužb (obvezne maske, razkuževanje rok, zračenje, upoštevanje primerne medosebne razdalje in drugo).

Verjamem, da je povratek v šolo nekaj lepega, saj boste spet skupaj s svojimi sošolci in profesorji – pred novimi izzivi in pred dogodivščinami, ki nam bodo lepšale šolsko leto 2021/2022.
Želim vam uspešno delo in dobro počutje na naši Gimnaziji.

 

 

 

Ravnatelj Gimnazije Slovenj Gradec

mag. Stane Berzelak

 

 

Dostopnost