Drage dijakinje in dragi dijaki, spoštovani starši!

Kot ste verjetno že izvedeli iz medijev, je dobra novica ta, da se lahko k pouku na šolo končno ob maturantih vrne tudi polovica dijakov nižjih letnikov. Menjava bo tedenska, kar pomeni en teden pouk na daljavo in en teden pouk v živo.

V tednu od 8. do 12. marca 2021 bodo na šoli 1.a, 1.b, 3.a, 4.a in 4.b,

od 15. do 19. marca 2021 pa 2.a, 2.b, 3.b, 4.a in 4.b.

Kot ste tega že vajeni v teh izrednih razmerah, bo pouk potekal v matičnih učilnicah (1.a v 1, 1.b v 10, 2.a v 2, 2.b v 3, 3.a v 4, 3.b v 5, 4.a v 7 in 4.b v 6).

O vstopu v šolo in vseh ostalih podrobnostih ste dobili obvestilo že v četrtek na razredne maile. Priložena je tudi izjava, ki jo je potrebno podpisano oddati prvi dan pred vstopom v šolo. Obvezno je razkuževanje rok, uporaba zaščitnih obraznih mask, ker pa bo več tudi zračenja prostorov, priporočamo topla oblačila. V veljavi ostaja Hišni red Gimnazije Slovenj Gradec v času izrednih razmer, ki je bil objavljen 1. septembra 2020, in je objavljen na naši spletni strani.

Želim vam, da bo povratek v šolo čim manj stresen in da boste uspeli skupaj s profesorji najti pravo mero za vse potrebne dodatne razlage ter za utrjevanje snovi posameznih predmetov.  Nič pa ne dvomim, da bo vaše ponovno srečanje s sošolci nekaj zares lepega.

 Vse dobro in lep pozdrav.

 

 Ravnatelj Gimnazija Slovenj Gradec

 mag. Stane Berzelak

 

IZJAVA STARŠEV MLADOLETNEGA DIJAKA >>

Dostopnost