Nekajkrat na leto se zgodi, da kakšna prireditev tako aktivira dijake, da sami izrazijo željo po obisku le-te.

In če je prireditev primerna, Gimnazija zagotovi vse potrebno, da se dogodka lahko udeležimo.

 

 

Obisk kvalifikacij za evropsko prvenstvo v rokometu 2018
Sreda, 3. 5. 2017
Slovenija : Nemčija
Dvorana Stožice

 

OBISK ODBOJKARSKIH TEKEM

Obisk odbojkarskih tekem slovenskega prvaka ACH Valley je postal, na željo dijakov, že stalnica. Vsako leto obiščemo tri ali več njihovih mednarodnih tekem.
Naše navijaško popoldne se začne z obiskom Ljubljane, uro pred tekmo pa se zapeljemo na prizorišče, kjer vadimo usklajeno navijanje.
Letos smo 26. 10.  šli vzpodbujat naše prvake, ki so igrali v Stožicah proti Budvanski rivieri. Tekmo smo že izgubljali z 2 : 0, ko sta naše vztrajno navijanje in srčnost igralcev preobrnila tekmo v našo korist. Na koncu smo slavili s 3 : 2.
18. 1. pa smo navijali za naše, ki so igrali proti francoskim prvakom. Gostje so bili tokrat premočni. Tekmo smo na žalost izgubili s 3 : 1. Na tekmo pa je odpotovalo za kar tri avtobuse navijačev. Napolnili smo jih do zadnjega sedeža.
Za ogled kakšnih tekem ali prireditev velja pravilo, da če se pokaže interes dijakov (najmanj 20 podpisnikov na prijavnem listu), se potrudimo, da izpeljemo njihov ogled.
Hvala vsem navijačem in spremljevalcem, ki vedno znova poskrbijo, da poteka vse v zdravem športnem duhu v užitek nas vseh.

Dostopnost