Zborovodkinja Almira Rogina, število pevcev: 25 rednih, 2 zunanja člana

Za nami je 12. redna pevska sezona, opravili smo 87 ur rednih in 70 ur izrednih vaj s pevsko skupino. Letošnjo pevsko sezono je najbolj zaznamovalo sodelovanje pri izvedbi gledališke predstave Deklica z vžigalicami. Pri oblikovanju šestih avtorskih pesmi, ki jih je pevska skupina izvajala na predstavah, je sodeloval celotni pevski zbor, ki je pesmi tudi posnel.

Opravili smo dve snemanji in sedem nastopov v okviru gledališke predstave s pevsko skupino ter en literarno-glasbeni nastop, s katerim smo obeležili 40. obletnico revije Odsevanja.

Skozi vso sezono smo čutili pomanjkanje moških glasov. Da smo lahko ostali mešana zasedba, smo si pomagali z ženskimi tenorji, kar pa ne more biti trajna rešitev. V letošnji sezoni se je zboru pridružil le en moški vokal (dijak prvih letnikov), zbor pa bo v naslednjem šolskem letu izgubil tri odlične moške glasove. Basista Jure Smolar in David Kac ter tenor Kristjan Onuk  niso manjkali niti enkrat na vajah ali nastopih v vseh štirih letih sodelovanja pri zboru. Ob zaključku sodelovanja z zborom Mismomi jim izrekamo posebno pohvalo in jim želimo uspešno zborovsko kariero v akademskih zborih tudi v bodoče.

Dostopnost